StudentCoworking

StudentCoworking se nalazi na FESB-u, u prostoru PICS@FESB koji ima unutarnji ulaz na 3.katu ili vanjski ulaz sa zapadne strane .
Iako ga već možete koristiti, i koristi se za brojne aktivnosti, službeni početak rada je 12.03. u 9.00 sati.

SD županija je kroz projekt ICT županija odlučila prostor urediti i dati ga na korištenje studentima, kako bi unutar njega , a opet u sred Kampusa i fakulteta studenti imali mjesto za svoje IT aktivnosti.

Studenti koji se učlane u Student Coworking će svakodnevno tijekom dana imati na raspolaganju prostor s ugodnim i kreativnim okruženjem gdje mogu razvijati svoje IT ideje ili projekte, dijeliti iskustvo, razvijati studentske IT zadatke, ugodno se družiti ili samo surfati.

Članstvo je besplatno (prijava na: https://goo.gl/FN7MqM) i bez ikakvih obaveza , a studentima omogućuje slobodan ulaz u prostorije Student Coworkinga, korištenje raspoložive opreme (Arduino, Raspberry PI računala, Ultimaker 3D printer, laserski printer, free WiFi ...), PS4 i osvježenje iz caffe aparata.

Imati će razne pogodnosti članstva, poput sudjelovanja u raznim stručnim edukacijama, prisustva predavanjima stručnjaka s najnovijom temama iz svjeta IT tehnologije, upoznavanju s djelatnicima i vlasnicima loklanih IT tvrtki, ali i aktivnom sudjelovanju u raznim stručnim aktivnostima koje će se organizirati u prostoru.