Startup

GuideB

Naziv proizvoda/usluge: GuideB

Voditelj tima: Mario Ljubičić

Opis startup-a:
Električni bicikl GuideB ima funkciju turističkog vodiča, a rezultat je dugogodišnjeg iskustva u razvoju bicikala, baterija, elektroničkih sustava te softvera. Funkcionira na bilo kojem jeziku i kreira korisnicima rute, objašnjava im i prezentira zanimljivosti grada. Može prijeći do 160 kilometara, a sa svojih 18 kilograma postiže brzinu od 25 kilometara na sat, što je regulirano zakonom. U svaki model ugrađene su samo visoko kvalitetne i pomno odabrane komponente.

Električni motor
Svi modeli podržana su OLI sportskim motorom, koji daje izvanredan osjećaj u svakom trenutku. Bicikl je ugodan u gradskoj vožnji i na ekstremnom terenu što ostvaruje korištenjem visoko-kvalitetne komponente.

Baterija
Baterija vrhunskih performansi iz vlastitog razvoja ima 650 Wh energije što je sasvim dovoljno i za najzahtjevnije vozače. Jednostavno se može skinuti sa bicikla ili puniti dok je na biciklu.

Integrirana svijetla
Svaki GuideB bicikl ima integrirana svijetla, jer kada sjednete na GuideB bicikl teško ćete se vratiti prije mraka.

GuideB ekran
Svaki bicikl ima ugrađen ekran na sredini volana gdje su prikazane sve informacije o vožnji. Ako želite punu funkcionalnost bicikla, povežete ga s GuideB aplikacijom. Bicikl tada postaje pravi vodič koji svaku vožnju čini zabavnom, edukativnom i posebnom. Prezentirat će vam sve o kraju u kojem se nalazite i to na jeziku koji odaberete.

GuideB app
Aplikacija omogućava potpunu kontrolu bicikla, stalnu lokaciju te kontrolu alarmnog sustava. Također, pruža uvid u sve vožnje, posjećene lokacije i aktivnosti provedene na biciklu. Aplikacija informira o lokacijama koje možete posjetiti, predlaže rute koje možete odvoziti, a možete kreirati i svoje vlastite rute ovisno o željama. Preko aplikacije možete unajmiti bicikl od vlasnika GuideB-a.

Godina osnutka: 2019.

Naziv tvrtke: Ljubičić Technology j.d.o.o.

Članovi tima:

Mario Ljubičić - CEO, Baterijski sustavi i konstrukcije
Ivan Ljubičić – Programer
Anđela Čuljak - Dizajn proizvoda
Matej Livajić - Elektronika i programiranje
Ante Ljubičić – Marketing
Antonela Grabovac - Turizam i financije
Max Grbavac - Testiranje i sklapanje bicikala
Matej Milićević - CNC programer i voditelj proizvodnje
Milan Jukić - CNC programer i operater
Marko Jukić - Zavarivanje i sklapanje konstrukcija

Kontakt: info@ljubicic.technology.com

Adresa: Runović 553

Web: www.ljubicictechnology.com

Medijske objave:

dalmatinskiportal.hr INOVATORSKA ČAROLIJA IZ IMOTSKE KRAJINE: Upoznajte ambicioznog kreatora bicikla s funkcijom turističkog vodiča

vecernji.hr: Mozak pametnih bicikala: 'Za pet godina moći ćemo izrađivati rakete'

jutarnji.hr: Mladi hrvatski inovator predstavio novi električni bicikl: Ima već 400 naručitelja

slobodnadalmacija.hr: Iz Runovića u svijet na dva kotača: inovator Mario Ljubičić predstavio električni bicikl Guide B koji već ima kupce diljem Europe, a uskoro bi trebao i preko Atlantika

Please login or register to post comments.