Novosti

ICT Županija zlatni sponzor 2. međunarodne BlockSplit konferencije

ICT Županija zlatni sponzor 2. međunarodne BlockSplit konferencije

ICT ŽUPANIJA ZLATNI SPONZOR 2. MEĐUNARODNE BLOCKSPLIT KONFERENCIJE

Druga međunarodna blockchain konferencija BlockSplit okupit će više od 400 sudionika - računalnih programera, IT stručnjaka, poduzetnika i studenata iz zemlje i cijelog svijeta. Konferencija će se održati u Splitu 25. i 26. travnja 2019.godine u organizaciji splitske udruge Blockada.

Glavnina konferencijskih događanja organizirat će se na splitskom Ekonomskom fakultetu, a dio programa radionica u prostorima PICS centra čiji je osnivač ICT Županija. Također, ICT Županija je ujedno i jedan od najznačajnijih sponzora ove po mnogočemu zanimljive konferencije koja Split i Splitsko-dalmatinsku županiju pozicionira na svjetsku mapu blockchain destinacija.

Kao zlatni sponzor konferencije, ICT Županija je osigurala 10 besplatnih karata za konferenciju, a više informacija o tome možete saznati budete li pratili naše kanale na društvenim mrežama:

Druga BlockSplit konferencija se organizira s ciljem razvoja blockchain industrije u Hrvatskoj i regiji kroz međunarodnu razmjenu iskustava i širenje znanja među blockchain zajednicom. Prema najavama organizatora, na ovogodišnjem skupu bit će više prezentacija poznatih projekata, demonstracija najnovijih tehnologija, kvalitetnih radionica, otvorenih i besplatnih meetupova i raznih drugih stručnih i zabavnih sadržaja.

Sudionici skupa, koji je ove godine definitivno podignuo ljestvicu u pogledu količine i kvalitete sadržaja,upoznat će se s izazovima rada u području blockchain industrije te sudjelovati na brojnim predavanjima i čak 10 radionica koje čine osnovu edukativnog programa konferencije. Neformalni i zabavni dio, koji će se organizirati u Vili Dalmacija, bit će izvrsna prilika za uspostavu novih kontakata i poznanstva.

Inače, blockchain je osnova poslovne i društvene infrastrukture budućnosti te će zamijeniti brojne centralizirane institucije na koje se društvo oslanja kako bi funkcioniralo, od sudstva, preko financijskog sustava do trgovine. To je industrija u kojoj se tek otvaraju mnoge vrijedne prilike te je svaki novi poslovni pothvat u ovoj industriji izrazito vrijedan. U Hrvatskoj i ostatku Jugoistočne Europe ih ipak nema baš puno, a upravo to je razlog zašto je sudjelovanje na BlockSplit konferenciji prilika koju ne bi smjeli propustiti. Kroz kvalitetne prilike za učenje i umrežavanje, prisustvovanje na konferenciji pruža jednu od najboljih prilika za domaće tvrtke i talente da uđu u ovu industriju.

Više informacija na web stranici BlockSplit (https://blocksplit.org/)